• Sziv és félelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tiszteletel Dr nö/f nemrég irtam hogy fáj a mellkasom meg a szivem táján a csont és a mellkasom ellmentem egy ARTEOGRÁFIAI vizsgálatra ott az mondták hogy minden rendben van az erek kapnak rendesen vért és az ékg is normális azt szertném kérdezni hogy ha be van gyulladva az izzmom akkor lehet e infarktust kapni vagy nem az orvosom azt mondta hogy a szivemmel semi gond és az erekkel sem akkor mért fájhat... sokszor már nem merek focizni se mert valamikor fáj valamikor nem de kb már egy fál éve fáj kértem idöpontot a KARDIOLOGOIAI vizsgálatra de csak novemberre kaptam már 1 éve szedem a Rivotril 0,5öst gyógyszert az orvosom azt is mondta hogy pánikbetegség attol fájnak az izzmaim és mehetek nyugottan focizni nem kaphatok infarktust??

        WEBBeteg szakértő válasza a mellkas fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező!

        Szívinfarktus,  akkor alakul ki ha szívet ellátó koszorúserek elzáródnak. A szívet ellátó koszorús erek akkor hajlamosak például elzáródni ha bennük érelmeszesedés van, és ennek a megvizsgálására a legalkalmasabb vizsgálati eljárás amelyen Ön is részt vett. A vizsgálat során megállapították, hogy az Ön koszorús erei rendben vannak, így nem kell attól tartania, hogy esetleg elzáródnak, az elzáródástól, az olyan betegnek kell tartania akiknek nincsenek rendben a koszorús erei. Ahhoz hogy a koszorús erek rendben maradjanak nagyon fontos a rendszeres mozgás tehát nyugodtam menjen focizni.

        Tisztelettel, Dr. Kocsis Erika


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-08-06 18:46:53; Megválaszolva: 2011. augusztus 03., 11:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: