• Trombózis

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A minap Felületi trombózist állapítottak meg nekem de a háziorvosom nem igazán látott el semmi tanáccsal. Felírt Actil Duo-t, ASA Protect-et,Lioton Gél-t és szúrnom kell magam naponta egyszer Fraxiparine 0.4 ml-es oldattal 20 napra valót kaptam.A kérdésem az lenne, hogy kell e ezzel feküdni? Meddig? Meg egyéb tanácsokat is nagyon megköszönnék.

        Dr. Molnár Dóra válasza a visszérbetegség témában

        Kedves Kérdező, felületes vénás trombózissal nem kell feküdni, rendszeres járkálás javasolt, tartós ülés kerülendő. Sport tevékenységet a gyógyulásig viszont ne végezzen. Angiológiai vizsgálat javasolt a későbbiekben, a visszerek állapotának tisztázására. Állapotrosszabbodás esetén kontroll a háziorvosnál, illetve ügyeleti ellátás igénybevétele javasolt. Jobbulást kívánok! Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2014. december 17., 19:02; Megválaszolva: 2014. december 17., 19:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: