• Valóban gyors beavatkozást igényel az állapotom?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr Úr/Nő! Kérem a megerősítését, valóban sürgős-e a beavatkozás, vagy van más alternatíva? Leleteim: Echokardiographia: Bal pitvar: 44*54 Jobb pitvar: 41*50 Jobb kamra: 23 Bal kamra: 45/28 Septum: 11/14 Hátsó fal: 11/14 Ao. bill. kissé echodenzebb, tricusp. Aorta gyök/sepatario/ascendens: 30/18/36 AI nincs Mitr. bill. kissé megvastagodott, mitr. anulus kissé meszes E/A: 99/88 EDT:161 EIVS: 3 mm EF: 72 % AortaVmax: 1,65 Pgmax: 10.9 MI: II. TI: I. PASP: 22+10 Hgmm VCI: PF: nincs Enyhe MR, min. TR. Holter: SR, fr. 46-102/min. között, átl. 69/min., 2 VES, kevés izolált SVES, egy rövid supraventr. salve. Malignus ritmuszavar, vezetési zavar, kóros bradycardia, asystolia nem volt. Köszönöm megtisztelő válaszát.

        Dr. Molnár Dóra válasza a szívbetegség témában

        Kedves Kérdező! Nem tudom, hogy milyen beavatkozást szeretnének elvégezni, a leírtakban kifejezetten súlyos eltérést én nem látok. Tisztelettel: Dr. Molnár Dóra, kardiológus


        Dr. Molnár Dóra
        Kardiológus, belgyógyász Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Molnár Dóra

        Kérdés: 2012. november 10., 13:56; Megválaszolva: 2012. november 12., 23:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt doktor úr/nő! 16 éves vagyok és már félek a szívbetegségtől, segítsen kérem! Már elég régóta mindennap fáj a szívem többször is és percekig eltart. Emellett azt is észre vettem hogy hiába helyben ülök a szívem olyan erősen...