• Szívtájéki fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor NŐ/ÚR ! Az elmúlt hetekben többször tapasztaltam, a szív jobb oldalán tompa szerű fájdalmat. Ami általában egy órán keresztül szokott tartani .Leírva az érzés : egy tompa nyomás, ami egy kört írna le , majd kb. 2-3 mp. múlva kiengedne/(pukkanás szerű érzés). Nyugalmi állapotban, valamint munka közben is jelentkezik.. Zsibbadás vagy egyéb más tünetem nincs. A kérdésem , hogy érdemes -e szakorvost felkeresnem. Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Igen, javasolt kardiológiai kivizsgáláson részt vennie, kérjen beutalót a háziorvosától. Persze ez még nem jelenti azt, hogy szívbetegsége van, hasonló panaszt okozhat mozgásszervi, légzőszervi, lelki ok is, ezért is van szükésg a kivizsgálásra.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2012. február 16., 09:21; Megválaszolva: 2012. február 17., 09:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: