• Magas pulzus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Azzal a kérdéssel fordulnák önökhöz,hogy nyugalmi állapotban nagyon magas a pulzusom 120.A háziorvosom nem adott rá választ,hogy mi miatt van.a szívem nagyon gyorsan ver,mi lehet a probléma?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szapora pulzus témában

        Oka lehet vérszegénység, pajzsmirigy túlműködéa, terhesség, alacsony folyadékfogyasztás, szívbetegség, stb. Kardiológiai vagy belgyógyászati kivizsgálás javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 14., 12:45; Megválaszolva: 2011. december 15., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: