• szúr a szivem sokszor

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor! Olyan kérdéssel fordulok önhöz, hogy nagyon sokszor szúr a szivem, el is mentem orvoshoz akkor azt mondta hogy légzési aritmiám van, de szintén nem múlt el,és elmentem megint de akkor azt mondták hogy nincs semmi baj. De az utóbbi időben megint elég sokszor szúr valamikor egész nap. Esetleg nem tudja megmondani hogy mitől lehet? Köszönöm a választ. Üdvözlettel: b.anita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Anita! A mellkasi fájdalom oka légzőszervi, kardiológiai, mozgásszervi is lehet. Csak kivizsgálással állapítható meg a pontos ok, kérjen beutalót a belgyógyászatra, ha eddig részletes kivizsgálás nem történt (EKG, terheléses EKG, szívultrahang).


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 13., 20:02; Megválaszolva: 2011. december 14., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: