• szívdobogás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő!Szeretném megkérdezni mi okoz rendszertelen szívdobogást,szívverést szinte minden percben.Voltam kardiológusnál rendben van a szívem az általános vérvétel is negatív,minden eredményem jó a pajzsmirigyem is rendben.akkor mi okozhat még ilyen panaszt?Kérem ,hogy adjon segítséget mi tévő legyek hova forduljak?Tisztelettel:Mészárosné

        Dr. Szanyi Andrea válasza a ritmuszavar témában

        Kedves Kérdező! Ha folyamatosan érzi a rendszertelen szívverést, annak az EKG-n is látható jelének kell lennie, valamint a kardiológus szakorvos is észlelte volna. Kardiológiai indikáció alapján 24 órás EKG (Holter ) vizsgálat is szóba jön. Elképzelhető, hogy ez csak egy érzés, aminek hátterében feszültség, idegesség áll.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. december 12., 20:15; Megválaszolva: 2011. december 13., 18:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: