• Mi lehet a rosszullétem hátterében?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Medrolt (4 napig 2x16 mg) és Ciprobayt (2x500 mg) szedtem csalánkiütésre. Sajnos olyan rosszulléteim lettek, hogy még mentőt is kellett hívni. Alacsony vérnyomás, pulzus, bal oldali nyomás, hányinger, fejfájás, hasfájás, remegés, émelygés, gyengeség, szédülés. Mikor áll helyre a szervezet saját hormonegyensúlya, és kell-e segíteni ebben, esetleg gyógynövénnyel lehet-e? Nagyon rosszul érzem magam. Kihez forduljak? A bal oldali fájdalom miatt infarktusgyanús voltam, de nem igazolódott. A bal oldalam (hátam, lapocka alatt) folyamatosan fáj. Segítségét előre is köszönöm: Ilona

        Dr. Csuth Ágnes válasza a mellkasi fájdalom témában

        Kedves Ilona! A mellkasi és egyéb panaszokat ki kell vizsgáltatnia. Ha szervi ok nem igazolódott, pszichés okok jönnek szóba. A csalánkiütés okát igazolták? Nem feltétlenül kell eközött és a mellkasi panaszok között összefüggést keresni, valószínűleg két külön dologról van szó. Azt javaslom, hogy vizsgáltassa ki a belgyógyászaton magát, háziorvos adhat beutalót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 09., 14:30; Megválaszolva: 2011. december 12., 14:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: