• Éjszakai fulladásos állapot

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Kb.4-5 éve előfordul velem ,hogy éjszakánként arra ébredek,mintha megfulladnék.Akkor (valószínű még álmomban)felülök (inkább felpattanok) és nagyon kapkodok a levegő után.Nagyon ijesztő állapot,1-2 percig tart,utána fájó-kaparó érzés marad a torkomban néhány percig.Szerencsére ritkán fordul elő,kb.3 havonta. Szeretnék arra választ kapni,hogy mitől lehet ez,igényel-e kivizsgálást vagy életmód váltást? Válaszát előre is köszönöm.B.J.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fulladás témában

        Kedves Kérdező! Oka lehet kardiológiai, tüdőgyógyászati ok, lelki probléma, stb. Először egy alapos belgyógyászati kivizsgálás indokolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. december 07., 10:24; Megválaszolva: 2011. december 08., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: