• Hirtelen szédülés és tüdőben érzett szúrás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        par hete gyakoribbak a szedüleseim hirtelen felalas utan,a fejem is eleg gyakran faj ,nem erössen csak erzem hogy valami nem jo!es a tüdömnel erzek valamit ha jobbra vagy balra fordulok hirtelen valami szur !nem köhögök csak faj!de az sem mindig!ezmellett faradt vagyok es nagyon sürün erzem magam allmosnak!az ettvagyam eleg jo eleg sokat hiztam az utobbi idöben de viszont egy hetes keses utan megjött a menstruaciom!egy tesztet is csinaltam es terhes nem vagyok!akkor mivel lehet magyarazni a faradsagot es a szedülest?na meg hamar elsirom magam mindenert!nem voltam ijen gyenge!kerem valaszoljon mihamarabb!köszönettel!Horvath Henrietta!19 e

        WEBBeteg szakértő válasza a mozgásszegény életmód témában

        Panaszait vegyük sorban: hirtelen felállás után sok embernél jelentkezik szédülés, ami jelentősebb eltérésre, betegségre nem utal, egyszerűen a vérnyomás kissé leesik, ez okozza a panaszt. Mivel azt irja , hogy testsúlya is növekedett a fizikai dekondicionáltság ( azaz edzetlenség) tovább ronthatja ezen panaszait. A fáradtás, gyengeségérzés szintén ezzel magyarázható, de  a"tavaszi bágyadtságnak" is betudható. Hangulatingadozása és a menstruáció késése szintén összefüggésben van, de egyéb lelki probléma is okozhatja mindezt. Mellkasi szúró fájdalmak elsősorban mozgásszervi eredetűek. Mozogjon kicsit többet, ha panaszai nem javulnak forduljon háziorvosához.
         
        Dr. Bíró Csaba István, kardiológus-belgyógyász

         


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2008-04-03 10:40:12; Megválaszolva: 2011. július 27., 17:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: