• megfelelőek e a gyógyszerbeállításaim

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Érdeklődni szeretnék hogy a laboredeményeim alapján megfelelően vannak e a gyógyszereim beállítva.Serum kol:6,86 serum tigl:2,92 HDL kol:1,48 LDL kol:4,05 Gamma GT :74 GPT :35 CRP meghatározás:28,8 mg/L Jelenleg 2x1 tbl 5 mg tritace,2x1 Talliton 6,25 mg,este 1 tbl Rosuvastatin teva 20 ,felodipin 5mg este 1 ,amlodipin 5 mg este 1 tbl,Mostanában délutántó estig jobb hátam tompán fáj,mely kisugárzik a jobb karba is,nehezített a légzésem,a vérnyomásom 145/100 és e körüli,majd később leesik 105/60 ra.Sajnos a terheléses EKG ra még nem jutottam el.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a koleszterin témában

        Kedves Kérdező! A CRP és májenzimek eltéréseivel kapcsolatban nem tudok nyilatkozni, mert a kórelőzményt nem ismerem. A koleszterin és a triglicerid-szintek is magasak, látom, hogy szed gyógyszert ezek miatt, javaslom, hogy próbáljon meg szigorúbb diétát tartani. A leletet kezelőorvosával is beszélje meg, hiszen ő ismeri pontosan a kórtörténetet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. november 17., 22:35; Megválaszolva: 2011. november 19., 16:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: