• Normális e ha mindennap egy egy szivverés kimarad

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kardiologioai uh eredménye Aortagyök 25 mm,bal pitvar 31 mm, bal kamra Db/Ds:45/27 mm IVS/hátsó fal:8/8 mm, EF 72% V.C.Í:14 mm Vélemény norm. tág szivüreg.Háromtasakos aorta billenytyü.Mitralis mellsö vitorla kissé lazább szerkezetü,mesosystolés enyhe prolapsust mutat Doplerrel jelzett mitrális insuff. és jelzett tricusp. insuff PG:17 hgmm detecálható:Azt szeretném megkérdezni hogy azt mondta a dr. nö hogy jo ez az eredmény akkor miért van az minden nap és volt ugy egy nap töbszöris azt éreztem mintha egy egy ütés kimaradt volna pedig elötte nem szapora a puzusom????Vagy ez inkább már pánikbetegség és én fujom fel a dolgokat nagyon.Ilyenkor nagyon megilyedek mert olyan érzésem van mint akinek az utolsokat dobanja a szive.És ez normális hogy minden nap van ilyen érzésem????Általában a RR:110/70 hgmm pul.:pedig 100/ minnél nem szokott magasabb lenni. köszönöm a válaszát

        Dr. Bene Orsolya válasza a ritmuszavar témában

        Kedves kérdező! Az ultrahang teljesen rendben van (van egy apró, de jóindulatú billentyűeltérés, de ezzel sincs teendő), és igen, normális, ha egy-egy ütés kimarad, sokaknak van ilyen, csak nem mindenki érzi meg. Próbálja meg elterelni a figyelmét róluk, nem okoznak bajt!


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. november 11., 20:42; Megválaszolva: 2011. november 14., 14:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: