• KARDIOLOGIAI Vizsgálat értelmezése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        szeretném megtudni,hogy teljesen egészséges vagyok-e?Vizsgálati eredményeim,RR,180/100 EKG:Sinus ritmus,Rbalra dev,PQ:norm,nincsST-T eltérése.fr:75/min.ECHO:Aorta gyök:30mm,Aorta bill. ép sep.:17mm,Bal pitvar:34mm.Mitralis billentyű ép.Bal kamra Dd:50mm, Ds:32mm,IVS10mm,HF:10mm,EF:65%. 2D vizsgálattal:Szivüregi thrombus, pericardiális folyadék,segmentalis falmozgászavar nem látható.Color dopper vizsgálattal:kóros áramlás nem detectaható.

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívbetegség témában

        Kedves kérdező! A szívultrahang rendben van, de a vizsgálat során mért vérnyomás elég magas, vezessen vérnyomásnaplót, és mutassa meg a kezelőorvosnak annak eldöntésére, szükséges-e változtatni a kezelésen.


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. november 08., 07:53; Megválaszolva: 2011. november 08., 22:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: