• Mitől van a fejfájás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Májusban volt egy szívkatéterem,azóta ahol felszúrtak van egy csomó,fejfájás gyakori,karfájás,és mintha lázas is lennék.Ön szerint lehet a katétertől vagy más az oka a fájdalmaimnak?

        Dr. Bene Orsolya válasza a szívkatéter témában

        Kedves kérdező! Kicsi a valószínűsége, hogy a májusi szívkatéterezés miatt fájjon a feje, lehet, hogy valamilyen kezdődő vírusfertőzése van. Nem írja, mi is az a szívprobléma, milyen beavatkozása volt (koszorúér-festés vagy elektrofiziológia), hol történt a szúrás (karon vagy lábon - esetleg a karfájdalom miatt lehet jelentősége, de ha újkeletű a fájdalom, ez is kis valószínűséggel függ össze a beavatkozással). Javasolt lázmérés, háziorvos felkeresése (ha szükséges, gyulladásos markerekre vérvétel, megvizsgálni, van-e zörej, bőrpír a szúrás helye felett, ill. fejfájás kivizsgálása céljából beutaló ideggyógyászatra, fül-orr-gégészetre, szemészetre).


        Dr. Bene Orsolya
        kardiológus szakértőnk

        Dr. Bene Orsolya

        Kérdés: 2011. november 06., 12:23; Megválaszolva: 2011. november 07., 16:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: