• Éjjeli többszöri ébredés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Éjszakánként többször felébredek,általában pisilni is kell,de nappal nincs vizelési problémám.Utána mindjárt visszaalszok,de jó lenne egy éjszakát egyben végigaludni.Sulyfölöslegem ellenére eleget mozgok,hetente 2x 8 km-t kell gyalogolnom a vásárláshoz.Állataim vannak,igy azok után is rohagászok,tehát nem a mozgáshiány okozza az alvási problémát.Kb.3x ébredek.Köszi és tudom ez nem igazán probléma de hátha valami tanácsot tudnak adni.Depresszióval kezeltek,de már évek óta tul vagyok rajta.

        Dr. Veress Dóra válasza a szívelégtelenség témában

        Kedves Kérdező! Ha éjszaka gyakran kell felkelnie vizelni, az kezdődő szívproblémákra hívja fel a figyelmet. Korára és súlyfeleslegére tekintettel fel kellene keresnie a háziorvost és kivizsgáltatnia a szívét. Szükséges lenne egy labor- és vizeletvizsgálat, EKG, vérnyomásmérés, esetleg szívultrahang.


        Kérdés: 2011. november 04., 20:59; Megválaszolva: 2011. november 05., 13:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó