• -----------------------------------------

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Ha párommal "pettingeltünk" fehérneműben izgattuk egymást..és utána megnézte vagyis megfogta a nemiszervét és megnézte hogy volt e előváladék, és azt mondta hogy nem volt. Ezután felhúzta az óvszert és lefeküdtünk, majd vizet engedett bele és nem volt lyukas. Ha esetleg mégis volt előváladék, akkor ahogy felhúzta az óvszert esetleg olyan lehetett a kezátől? Lehetek így terhes??

        Dr. Csuth Ágnes válasza a védekezés nélküli aktus témában

        Kedves Kérdező! Ha előváladék volt a kezén, és a nemi szervéhez ért, akkor is nagyon minimális az esélye a terhességnek.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 23., 18:06; Megválaszolva: 2011. október 24., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: