• Szülés utáni sexuális vágy!

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne a kérdésem hogy,7 hónapja született meg a kislányunk,hüvei uton,normál szüléssel. Viszon szülés óta egyáltalán nem kivánom a sex-et,nem is gondolok rá,s ez problémát okoz a házas életemben.Teljesen elmult a vágy,pedig szülés előtt napi többször is voltunk a párommal,most pedig szinte egyáltalán.Párom szeretné,én viszont nem.Szeretném megtudni hogy mit tehetek,hová forduljak problémámmal?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csökkent libidó témában

        Kedves Kérdező! Természetes egy részről, hogy a szülés után egy anya a gyermekére koncentrál, a teste átalakul, a partner sok esetben háttérbe szorul. A szülés emléke, esetleges sérülés is okozhat ilyen jellegű problémát, egyes nőknél a test megváltozása miatt csökken a nemi vágy. Azt javaslom, hogy keressen fel szexuálpszichológust, aki segít kideríteni, hogy mi a nemi vágy csökkenésének oka, és ezen a problémán tud önnek segíteni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. október 23., 10:29; Megválaszolva: 2011. október 24., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: