• Miért nem megy?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Egy kínos kérdésem lenne...még pedig h. miért puhulok el már az óvszer láttán is.Mi segítene h. mennyen a sex gumival is?

        Dr. Veress Dóra válasza a szexuális élet, óvszer, szorongás témában

        Kedves Kérdező! A válasz az Ön fejében van. Ha nem tudja kapásból a választ, akkor vegyen elő egy papírt és kezdjen írni. Milyen érzései vannak az óvszerhasználattal kapcsolatban, miért ódzkodik tőle. Esetleg mondtak valamit a barátai, vagy valamelyik barátnője, ami miatt nem kedveli? Egy másik lehetőség, hogy megpróbálja összeszedni az óvszerhasználat előnyeit és hátrányait, hátha így fény derül a probléma okára. Ha megtalálja a választ, akkor tudatosan tud dolgozni rajta, illetve szükség esetén szexuálpszichológus segítségét is igénybe tudja venni.


        Kérdés: 2011. október 10., 20:07; Megválaszolva: 2011. október 11., 22:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: