• Zavar

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A problémám az,hogy változókori hangulat zavarra 1 hete Coaxilt szedek,valamint Activelle tablettát.Sajnos,az utóbbi időben teljesen felborult valami,ugyanis azt tapasztalom,hogy nagyon sürün szexuális izgalomban vagyok,viszont nagyon késleltetett az orgazmusom,és szinte érzéketlen a csiklóm.Nagyon elkeseritő,mert eddig nem igazán tapasztaltam ilyet.Este szedek még Gerodorm nevű altatót,mert az alvásommal is baj van.Azt szeretném kérdezni,hogy ez a gyógyszerektől van,és ha igen,mit javasol,hogy helyre álljon ez a nagyon kellemetlen tünet?Nem tudom,hogy jó-e,ha a két féle gyógyszert együtt szedem?Válaszát előre is nagyon köszönöm!

        Dr. Veress Dóra válasza a szorongásoldó, altató, mellékhatás témában

        Kedves Asszonyom! A három gyógyszer együttes szedésének nincs akadálya. A Coaxilnak és a Gerodormnak nincs ismert szexuális mellékhatása, az Activelle esetében írják le, hogy libidó csökkenést és növekesdést, illetve szexuális zavarokat is okozhat. A nőgyógyászát kellene megkérdezni, hogy mi a teendő ilyen esetekben és hogy van-e más szer, ami kevesebb mellékhatással jár?


        Kérdés: 2011. szeptember 21., 18:49; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: