• Szüzesség

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr vagy doktornő! Egy számomra igen kínos kérdéssel szeretnék önhöz fordulni. Tegnap elhatároztuk a barátommal, hogy megtesszük. El akartuk veszíteni a szüzességünket. Amennyire tudtam megpróbáltam ellazulni. Nagyon fájt, de vérnek jele sem volt.. Kíváncsiak voltunk a folytatásra így másnap újra megpróbáltuk, de a fájdalom nem szűnt meg. Lehetséges, hogy még mindig szűz vagyok, vagy valamilyen betegség lehet a háttérben?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! Nem feltétlenül kell betegségre gondolni, hanem a hüvely izmainak görcse (pszichés alapon) tette nehézzé és fájdalmassá a behatolást, legyen meg a kellő ráhangolódás, az előjáték, nem szabad kudarcként megélni, jobb lesz, csak biztatni tudom. Használjanak síkosítót.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. szeptember 21., 16:22; Megválaszolva: 2011. szeptember 22., 11:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó