• A libidó hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több, mint 2 éve élek párkapcsolatban. A párom másik városban él és átlagosan másfél hetente találkozunk. Kb. másfél év után következett be az első szexuális együtlét, ami totális kudarc volt. Nagyon fájdalmas volt. Szexuális vágyam akkor sem volt és azóta sincs. Ha szexelünk akkor mondhatni jó, de sosem tudom rávenni magam a szexre, mivel felesleges időtöltésnek tartom. Önkezem által ugyanolyan örömöket tudok szerezni magamnak, ha szükségem van rá, ezért érzem feleslegesnek a szexuális együttlétet, ami egyébként kivétel nélkül mindig fájdalommal jár. 3 hónapja szedek fogamzásgátlót, úgy érzem, hogy amióta szedem még sokkal jobban lecsökkent az eddig sem túl nagy libidóm. A gyógyszer szedés után hüvelygomba is kialakult nálam, amire szedtem Canesten kombit, aminek sikerült elmulasztania. A párom 22 éves és állandóan szexelni akar a nap minden percében erekciója van ( nem túlzok). Engem ez rettentően taszít. Egyébként nagyon szeretjük egymást. Mi a megoldás? Szeretnék normális szexuális életet!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a csökkent libidó témában

        Kedves Kérdező! Kérdés, hogy a tabletta szedése mennyire befolyásolta a libidót, mert egyes hatóanyagok csökkenthetik, másik kérdés, hogy jelenleg van-e hüvelyi gyulladása, mert a Canesten nem minden típusú gyulladásra jó. Ha szervi probléma nincs, és nem is a tabletta okozza, akkor pszichés ok valószínű, pszichés hatásokra húzódhatnak úgy össze a hüvely izmai, hogy az görcsös, fájdalmas, ilyen esetben szexuálpszichológus fog tudni megfelelő segítséget adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. augusztus 22., 11:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 23., 09:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: