• Miért érzem magam ilyen rosszul?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor NŐ/Úr! Párommal 10 éve vagyunk együtt. Soha semmi gond nem volt közöttünk, mindenben egyetértünk, véleményünk a pornófilmekről is ugyan az Volt. A minap kiderült, hogy több mint egy fél éve, meg még kitudja mióta, rendszeresen olyasfajta pornográf filmeket nézeget, amiről mi nnak idején egy véleményen voltunk. Nincs is ezzel semmi féle problémám, csak annyi, hogy miért titkolja. Nem vagyok elég jó neki, többre vágyik? Mindezt meg is kérdeztem tőle, annyit mondott, hogy minden rendben van, semmin nem akar változtatni, csak nézi, heti rendszerességgel 2-3 órát. Soha nem gondoltam volna, hogy ő sutyiba ezt nézi, mert régebben is volt olyan hogy együtt néztük. Nem is volt belőle baj, de akkor most miért kell egyedül titokban nézni. Sokan azt mondják, egy másik fórumban, hogy én vagyok a prűd, mert nem hagyok neki teret, és hogy azért mert tudja a véleményem ezekről a videókról, de engem ám nem érdekel ha nézi, de miért tiktolja. Eddig semmi titkunk nem volt. Valamiféle titkos vágy vagy mi? Ez olyan, mintha engem minősítene. Mindezt megbeszéltük, azt mondta nem gondolta volna hogy én ezt így fogom fel bocsánatot kért. De most nem tudom, hogy mi a baj, mert nem úgy viselkedik ahogy eddig. Most vagy tényleg csak a lelkiismerete miatt, vagy mert tényleg ő is prűdnek tart és haragszik rám. Tudom nem a világ legnagyobb problémája, de most én érzem magam rongyul, mintha most nekem kellene bűntudatomnak lenni azért mert én perveznek titulálom. (Ezt így nem mondtam ki) Félek attól is hogy megváltozik velemszembe és nem olyan lesz amilyen, hanem olyan amilyennek én szeretném hogy lássam. De most hagynom kellett volna, homokba dugni a fejem és nem tudomást venni arról, ami nekem megalázó. Szerintem ez még megalázóbb lett volna. Kérdésem annyi lenne csupán, hogy valóban én vagyok prűd, vagy veszélyben a párkapcsolatom, mivel elkezdődtek a titkolózások. ui.: Tudom kicsit felfújtam, de elég magam alatt vagyok, kicsit megalázott nak érzem magam, mert ugye mitcsinálhatott ő egyedül egy pornó film előtt 2- 3 órát? Meg csalódott is vagyok és bánatos, mert a párom kezd megunni.

        Dr. Veress Dóra válasza a pornófilm témában

        Kedves Kérdező! Sürgősen hagyja abba a fórumok olvasgatását, mert annak, amit ott olvas inkább romboló hatása van, mint építő! A problémára visszatérve én nem látom ilyen borúsan a helyzetet. A férfiak másként működnek, mint a nők. Néha néznek pornófilmet, még akkor is, ha maximálian meg vannak elégedve a partnerükkel és a saját szexuális életükkel. Ez egyfajta pótcselekvés és feszültségoldás náluk, nem kell komolyan venni. Párja semmiképp nem akarja ezzel megalázni, vagy prűdnek nyilvánítani, egyszerűen csak nézi. Amiatt sem aggódnék, hogy nem számol be róla Önnek. Valószínűleg Ő nem tartja ezt olyan nagy dolognak, amiről beszélni kellene. Erre utal az is, hogy kicsit értetlenül áll az Ön problémája előtt. Mit csinál 2-3 órán keresztül? Kicsit kikapcsol az agya és nem a hétköznapi élettel törődik. Emiatt aggódnia csak akkor kell, ha ez tölti ki az ideje nagy részét, és visszamond programokat csak hogy nézni tudja a filmjeit.


        Kérdés: 2011. augusztus 12., 12:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 15., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy ezen a nyáron két hétre, olyan országba utazom, ahol 7 órás eltolódás van a miénkhez képest. Így a most délután 5 órakor bevett fogamzásgátlómat, ott minden nap éjfélkor...
        Tisztelt Doktor úr/nő 24 éves fiú vagyok és a barátnőm kielégített a kezével. Úgy naggyából 20 perc múlva pedig szeretkeztem vele, a hímvessző addig csak az alsónadrágomhoz ért hozzá, nem töröltem meg. Az lenne a kérdés, lehet-e...
        Kedves Doktornő! A munkám évek óta elég stresszes, így az elmúlt évek időszakában egyáltalán nem volt párkapcsolatom. Viszont most az új párkapcsolatomban jól megvagyunk a kedvesemmel, de van amikor nem úgy tudok teljesíteni , szó szerint...
        A párommal szeretkeztünk aminek a nagyobb része orális együttlét volt. Az aktus után észrevette hogy mintha megrepedt volna a makkja. A kérdésem.. ebből nekem származhat bármiféle bajom? (Vérzést nem vettem észre rajta) Válaszukat előre is...