• Gondban vagyok a péniszem miatt.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt levél olvasó! 22 éves fiú vagyok. Nem vagyok egy tipikus csajozós típus (ezt kevesen hiszik el rólam), ezért rég óta nem volt barátnőm, viszont most egy lánynak sikerült rám találnia (ő 25 éves). Lassan 2 hete ismerem ebből durván egy hetet töltöttünk eddig együtt. A problémám az lenne, hogy mikor orálisan ki akar elégíteni a barátnőm, fel hagy a merevedésem, miközben már ha csókolózok vele (vagy meglátom a meztelen testét) attól is elkezdődik a merevedés, és mikor kielégítem orálisan akkor is tart. Viszont mikor rám kerülne a sor egyszerűen csődöt mondok. Még szűz vagyok, és meg is beszéltük, hogy a szexet egyenlőre hanyagoljuk, amit meg is értett. Ez idő alatt kétszer próbálta meg a szájával és mind a kétszer csak idegeskedés (részemről) és gyors alvás plusz szótlanság (a részéről) lett a vége. Olvastam, hogy pszichológiai problémák miatt is lehet ez az egész, amik nálam egész jellemzőek (idegeskedés, szorongás, elfojtott érzelmek, megfelelni vágyás, problémák mondhatni tömkelege). Attól félek, hogy emiatt elveszítem, pedig ez alatt a kicsi idő alatt nagyon megszerettem (szerintem ő is eléggé kedvel). Valamint dohányzok kb. 5 éve, alacsony a vérnyomásom sokszor. Meg kéne vele osztanom a problémáim? Nem szeretném rázúdítani (ezek után szinte rá se merek nézni). Remélem segítenek megtalálni a helyes utat a megoldáshoz. Nagyon hálásan köszönöm előre is a segítségnyújtásukat.

        Kovács Piroska válasza a szexuálpszichológia témában

        Kedves Fiatalember! Azok, amiket felsorolt mind hozzájárulnak a merevedési problémájához. Sőt a leírtak alapján még tovább szaporítható a listája. Ezek kezelése pszichológiai terápiás módszerekkel történik, amit a szexológus hasznos technikai útmutatásokkal és gyakorlatokkal kiegészíthet. Ilyen esetekben csak személyes segítségnyújtás ajánlott, tehát forduljon szakemberhez. Üdvözlettel: Kovács Piroska


        Kovács Piroska
        Pszichológus

         Kovács Piroska

        Kérdés: 2011. augusztus 03., 03:51; Megválaszolva: 2011. augusztus 05., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: