• Mandulagyulladás orális szextől

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        8 év párkapcsolat alatt kétszer voltunk külön a párommal. A szünetekben mindkétszer volt kapcsolatom mással, orálisan is. Mindkét alkalommal tüszős mandulagyulladást kaptam, két külön személytől. 2 hónapja végleg véget ért a 8 éves kapcsolatom, és újra szerelmes lettem, de félek az orális szextől, hogy újra összeszedek egy ilyen betegséget. Hogy előzhetnék meg egy újabb fertőzést?

        Dr. Veress Dóra válasza a mandulagyulladás témában

        Kedves Kérdező! Ha a tartós kapcsolatában nem volt ilyen probléma, akkor ez nem az orális szex miatt lesz, hanem az új partnerek eltérő baktériumflórája miatt. Ebben az esetben azt hiszem, hogy át kell esni az "összeszokáson" és utána minden rendben lesz újra.


        Kérdés: 2011. július 23., 13:19; Megválaszolva: 2011. július 24., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: