• Nem tudok dönteni

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Nemtudom más hogyvan veleén még most is igényelném a simogatást ölelést ,lefekvéskor odabujni a páromhoz.Amint tetszett javasolni a vérnyomása a páromnak rendbe .A cukra meg minimális nincs teendö vele .Urologusnál volttunk viagrát irt ki ,de aztanyagilag nembirnánk .de én uy érzem ha szeretne és nem érez nemi vágyat atolmég kedveskedhetne ,puszilgathatna .Alkoholistavolt mikor megismertem ,kihivásnak vettemhogy megváltoztattom.ami az alkoholt illeti szinte teljesen leszokot a cigi megymég de az sem tulzásal.Eleinte én imádtam most is szeretem sokszor odabujnék mint régen de érzem az elutasitást .Szinte házvezetö nö és ápolonö vagyok de 48 éves a legszeb korba van nembeszélve embert faragtam belöle ,és az eszem azt mondja menj a szivem hogy milesz vele viszaesik .de nekem semi nemjo ebe a kapcsolatba .van széplakásom de nála lakom az enyém palota az övéhez képest de ez nemszámit.ma is probálkoztunk és nagy egér az orális xexet kedveli és azal hogy men megy probálkozik akor bármedig tartja magát a kiváncsiság kedvééer megprobáltam de mihejt neki kéne valamit csinálni mindjárt viszakozik hogy nemegy vagy 2 másodperc alat elmegy ,de nemérdekli hogy velem mivan .a sétára nemhajlando fulad mert sörhasa van nemtudok szerelem és szeretet nélkül élni és nemis akarok már nemvagyok 20 éves aki ráér sokat veszekszünk ezért már mindent kivizsgáltattam neki prosztata nagyobodás az van szedi a gyogyszert más minden rendbe én tönkremegyek mert csak az jár a fejembe jol kihasznál adjon tanácsot mert ha visszaesik nembocsájtanám meg magamnak de ez igy nem élet mint két idegen a lakásba ugy eljárkál meletem ,kaja munka ,kert legyen rendbe és ez elég szerinte .én rengeteget kirándultam mig ide nem jöttem .rengeteg barátom van ,de bezártam magam és örlödöm köszönöm hogy meghalgatott várom válaszát

        Dr. Veress Dóra válasza a szex, párkapcsolati probléma témában

        Kedves Asszonyom! Ön már pontosan tudja, hogy mit kellene csinálnia, csak nem meri meglépni! Ha jól értem a leírását, akkor két dolog tartja a mostani párja mellett, hogy nehogy visszaessen az alkoholizmusba és az ön munkája nehogy kárba vesszen. Én azt gondolom, hogy minden ember a saját életéért felelős, így a párja sem vádolhatja Önt, ha újra elkezd inni, mert ez az ő döntése lesz. Ön pedig nem áldozhatja fel az életét valakiért, aki nem becsüli meg, és nem hálás azért, amit Ön tett érte. Ha nem érzi jól magát mellette, ha ez a kapcsolat már nem vállalható, akkor be kell fejezni, és visszatérni a régi önmagához. Azt írja, hogy sok barátja volt, sokat járt kirándulni. Itt az alkalom feléleszteni ezeket a barátságokat, és újra élvezni az életet. Valószínűleg az új szerelem sem fog sokat váratni magára!


        Kérdés: 2011. június 14., 02:26; Megválaszolva: 2011. június 14., 22:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó