• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretem a párom 3 éve vagyunk együt de a xexegyre roszab szinte semijen .ha együtt vagyunk az csak az én eröltetésem eredménye.nemkivánja a xexet .a kedvemért havonta e-kétalkalommal megerölteti magát .de nálam a xex somogatás kényeztetls neki egykét puszi kevés smár mert fulad és ha beteszük 2 perc sinc már kész a párom 48 éves vérnyomás tabletát nemszed már kicsit magas a cukra de minimélis nemtudom mit csináljak már én szánom meg hogy necsináljuk ara a pár másodpercre köszönöm tiszteletem

        Dr. Veress Dóra válasza a potenciazavar témában

        Kedves Asszonyom! Az első dolog a szexuális életük rendbetétele felé az, ha párját elviszi orvoshoz és beállítják a vérnyomását és a cukrát rendesen. Ezek után áttérnek az egészségesebb életre, ha párjának fogynia kell, akkor megszabadulnak a felesleges kilóktól, rendszeresen sétálnak együtt. Ezek az egyszerű lépések növelni fogják az állóképességét és az erőnlétét. Ha a párjának potencia problémái vannak, akkor érdemes lenne felkeresnie egy urológust, aki akár gyógyszeresen is, de tud segíteni ezeken a bajokon. Amíg sikerül ezen a téren eredményt elérniük, addig is figyeljenek egymásra, kedveskedjenek a másiknak, csókolózzanak, ölelkezzenek. A szexuális örömszerzésnek nem a szexuális aktus az egyetlen módja, próbáljanak ki más lehetőségeket is.


        Kérdés: 2011. június 07., 00:20; Megválaszolva: 2011. június 07., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: