• Szex, és vérnyomás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot! Nekem lenne egy olyan problémám hogy ha szeretkezésre kerül a sor a párommal akkor a behatolás nekem még mindig fájdalmas! Voltam nőgyógyásznál és azt mondta hogy nincs semmi bajom! Kérem segítsen nekem! A másik problémám hogy nekem 90/60 as a vérnyomásom az orvosok azt mondják hogy ez nagyon alacsony és hogy veszélyes is lehet ha teherbe esek! Önnek mi a véleménye róla! A válaszát előre is köszönöm

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves Hölgyem! Amennyiben szervi ok kizárva, van elegendő síkosság, akkor a hüvelyi izmok akaratlan görcse okozhatja a problémát. Ez nagy valószínűséggel pszichés okra vezethető vissza, ezen legjobban szexuálpszichológus tud segíteni. Az alacsony vérnyomás és a terhesség kérdéséről: inkább alacsony lehet a vérnyomás, mint magas a rizikó szempontjából. Az alacsony vérnyomás jól kompenzálható bő folyadékfogyasztással, testmozgással, esetenként mérséklet természetes vérnyomásemelővel, például kávéval. Nem szokott kifejezett gondot okozna alacsony vérnyomású nők terhessége, effelől ne aggódjon.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 19., 11:31; Megválaszolva: 2011. május 20., 19:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: