• Szex

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem. a kovetkezo a problema. a baratnom 17 eves. 14 evesen vesztette el a suzessegit egy fiuval akivel 2 evet jart es az a fiu mindig eroszakoskodott es volt h egy honapon at minden nap szinte.kelett vele sexelejen es aszt mondja megundorodott tolle. es hozza teszem h meg sose volt.orgazmusa. utanna oszejott velem jartunk kb 1 evig. akkor a.sexet elveszte es volt.mikor o.kezdemenyezett. szoval jo volt.de akkor se volt sose orgazmusa de aszt modta elveszte. utanna szakitottunk volt meg vagy 2 fiuval es mindegyikel.aszt modta jo volt de az utolsoval mar elkezdett kicsit undorodni tolle. utanna szakitottak es oszejott velem. kb jarunk.megint 5 honapja es az alatt egyszer se akar sexelni es mindig a siras fogja mikor szoba hozom. nekem meg nincs.szivem.kinozni szoval inkabb hagyom.de mar nagyon zavar.es ugy erzem.az en hibam. es megkerdesztem.mi a baj. es aszt mondja h egy kicsit szegyeli.magat h egy kicsit duci.meg hogy egyfojtaba ugy erzi.h figyelik. es a legzavarobb az mikor aszt modta h undorodik hozzanyulni a peniszemhez. megertenem ha nem tisztalkodnek de nincs ijen problema. es megis ez van.mi a lehet a baj. en.mar nagyon megalzva erzem.magam melette es ugy erzem hogy ramegy az egesz kapcsoltunk pedig nagyon szeretem.es o is engem es eszt kivulallok.is latjak h negyon szeret mindig egyutt akar velem.lenni mindig csokol.meg olel. de a.sex ez.ijen. segitsen kerem vagy adjon valami.jo tancsot. kosznom

        Dr. Veress Dóra válasza a szexualitás, anorgazmia témában

        Kedves Uram! Leírásából úgy veszem ki, hogy az érzelmekkel a kapcsolatukban nincs nagy baj, csak a testiség, és ezen belül is a szexuális aktus a problémás. Elképzelhetőnek tartom, hogy 17 évesen a barátnője lelekileg még nincs kész ezekre az együttlétekre, annak ellenére, hogy már sok éves tapasztalata van. A felkészületlenség és a korábbi rossz tapasztalatok együttesen vezethettek ehhez az állapothoz. A barátnőjének azt tudom tanácsolni, hogy keressen fel egy pszichológust, aki segít neki rendbetenni a dolgokat, önnek pedig azt tudom mondani, hogy ne erőltesse egyelőre a szexet. Próbáljon segíteni a barátnőjének és tegye félre a rossz érzéseit! Ne a külvilág elvárásai alapján ítélje meg a kapcsolatukat, és ne hibáztasson senkit, önmagát sem. Ez a helyzet most arról szól, hogy túl fiatalok még a szexhez, közeledjenek egymáshoz más módon, élvezzék az együtt töltött időt, és egy kicsit tegyék félre a szexet!


        Kérdés: 2011. május 12., 17:35; Megválaszolva: 2011. május 14., 23:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: