• Szerelem

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ne haragudjon rám most biztos nevetni fog rajtam de muszáj megkérdeznem hogy miért van az hogy legjobban a nálam fiatalabb csajoknak jövökbe jobban akik még 14-13 évesek? néha nemtom eldönteni biztosan hogy az most mennyire szabad beválalnom hogy járuk velük tudom nem szabad (....ni) velük, és ön mit javasol hogy mikor van nekik itt az idejük olyan dolgot csinálni. én nekem az első barátnőm 16 évesen vettem el töle a szüzességét az mennyire van össze függésben a testi fejlődéséves mikor, elégg jol ki volt fejlődve mindene nagyon jo volt

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szüzesség elvesztése témában

        Kedves Kérdező! A kérdés első fele nem igazán orvosi jellegű kérdés, ezért inkább csak a második felére válaszolnék. A szüzesség elvesztése után a testi fejlődés nem áll meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. május 09., 15:08; Megválaszolva: 2011. május 10., 13:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Az afta a szájüregben lévő fájdalmas, fehér tetejű fekély.(x)
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó