• Élvezi?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Férjemmel mindketten 50 évesek vagyunk. Sajnos az elmúlt fél évben én is és ő is megváltoztunk. Én nagyon kívánom a szexet, akár naponta többször is. Ez régebben nem így volt. Ő viszont pont fordítva van. Azt mondja, hogy a szeme nagyon kívánja és tetszik neki, hogy én ilyen lettem, de sajnos nem tud teljesíteni max. heti egyszer. Így kézzel próbál engem kielégíteni, ami nagyon jó, de nem az igazi. Szeretném megtudni, hogy én hibás vagyok ebben? Észrevettem, a hüvelyem elég tág lett, ha szeretkezésre kerül a sor, semmi akadályba nem ütközik. Ezt ő észreveheti és ez gátolja a merevedését? Vagy ez nem befolyásolja? Lehet ezen változtatni egyáltalán? Hüvelytornát már régen csinálok, de hallottam hüvelyszűkítésről is, amit már én nem vállalnék be biztosan ennyi idősen. Csak annyit szeretnék tudni, hogy a tág hüvelyem miatt élvezheti -e velem a szexet? Üdvözlettel: Léna

        Dr. Veress Dóra válasza a tág hüvely témában

        Kedves Léna, Férjével érdemes lenne tisztázni, hogy miért nem igényli többször a szexet. A vágyakozás hiányzik, vagy merevedési problémái vannak. Az előbbin egy kis változatosság segíthet, az utóbbi esetben fel kellene keresnie egy urológust. A hüvely tágasságát a hüvelytorna tudja csökkenteni és az örömérzést is fokozza, így ezt érdemes tovább gyakorolni!


        Kérdés: 2011. május 07., 12:40; Megválaszolva: 2011. május 08., 22:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: