• Komolyan kell e vennem??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A kérdésem a párommal kapcsolatos. Aggódnom kellvagy nem? A párom szereti a tangáimat felvenni .Igaz itthon és ritkán,viszont már jó pár alkalommal megtaláltam a zsebében,a párna alatt. Hozzá kell tennem,hogy csak tiszta alsómat veszi elő. Elmondása szerint még soha nem tett ilyesmit,csamióta velem van. Ilyenkor úgy érzi mindig vele vagyok. Kizárólag csak itthon teszi ezt meg. Van e mögött kóros amit kezelni kellene?

        Dr. Veress Dóra válasza a fetisizmus témában

        Kedves Kérdező! Manapság a szexuális szokások és azok megítélése is nagyon átalakulóban van. Ugyan meglepő, hogy párja az Ön fehérneműjét próbálgatja, de ha más furcsaság nem társul hozzá, illetve Önt nem akarja rávenni valamire, ami az Ön számára elfogadhatatlan, akkor nem kell orvoshoz fordulni vele. Ha viszont a párjának a tangaviselés szexuális kielégülést okoz és/vagy már csak ettől van orgazmusa, akkor mindenképpen keressenek fel egy pszichológust vagy pszichiátert. A szexuális szokásokba és játékokba ma már sok minden belefér, de nem mindenkinek egyforma a "tűrőképessége". Csak olyan dolgokat szabad csinálni és hagyni csinálni, ami mindkét félnek elfogadható. Ha Önt zavarja a jelenség, akkor beszélje ezt meg párjával és kérjenek segítséget.


        Kérdés: 2011. április 30., 18:45; Megválaszolva: 2011. május 03., 13:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: