• Libidó és orgazmus hiány.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.Nő/Úr! 30 éves férfi vagyok. jelenleg párkapcsolatban élek, és nagyon sokszor nem érzek késztetést az együttlétre. párom ingerlésének hatására van merevedésem, és behatolás is. neki többször van orgazmusa a közösülés során. sajnos sokszor nem izgulok fel , bár van merevedésem,, hogy közösülés közben majdnem elalszok.( ő van felül.) hosszú idő után se tudom elérni az orgazmust. sokszor színlelem, hogy volt orgazmusom, mivel a párom mindig megkérdezi,hogy elmentem-e. Szeretném véleményét, és tanácsát kérni ezzel a problémával kapcsolatban. Üdvözlettel: Ferenc

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Ferenc! Az oka lehet egyes gyógyszerek mellékhatása, hormonális probléma, egyes pszichiátriai pszichológiai kórképek, javaslom, hogy először tekintsék át a szedett gyógyszereket háziorvosával, ha nincs ilyen, kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 24., 16:40; Megválaszolva: 2011. április 26., 13:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Gyakorisága a kor előrehaladtával nő, de bármely életkorban kialakulhat.
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó