• Mi lehet a baj? Fájdalmas a közösülés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno. 23 eves vagyok es egy fontos problemaval kuszkodom: a kozosules. Mar tobb nogyogyasznal is jartam de egy sem talata meg a megfelelo kezelest. Legutobb Candida gombat talaltak a huvelyemben, de kikezelese utan meg mindig tapasztaltam, a kozosulesi fajdalmakat. Ennek tunetei: az egeto erzes, fajdalmas behatolas. Ezzel ugyancsak tarsul az, hogy nehezen nedvesedek es nincs kello vagyakozas a sex utan. Regebb izgato testreszeim mananpsag csak joleso erzest keltenek bennem. Parom megerto es kello keppen kezeli a helyzetem, bizik benne h elobb utobb helyre jovok. De ez nem megoldas, es nem tudom mitevo lehetnek mar?!

        WEBBeteg szakértő válasza a fájdalmas aktus témában

        Kedves hölgyem! Ha szervi okot nem találtak, akkor felmerül az, hogy pszichés oka van a dolognak. Sok nő jár hasonló cipőben, nincs egyedül a panaszával. A lelki problémák okozhatják a hüvely izmainak görcsösségét, az aktus alatti fájdalmat, ezért javasolt lenne pszichológus, ha van, akkor szexuálpszichológus felkeresése.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 20., 18:46; Megválaszolva: 2011. április 21., 12:14

      • Kérdések és válaszok a témakörben: