• Korai magömlés, mit tehetek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem! Olvastam a korai magömléssel kapcsolatosan cikket az oldalon, de gondoltam megkérdezem, hogy ne csak egy irányú kommunikáció legyen. : ) Nos, féltem, hogy beteg vagyok, mert ez a helyzet áll fenn nálam is. Párommal nemrég szakítottunk. Igaz, nem emiatt. De gondoltam megkérdezem, s elszánom magam a szakértők segítségének bevonására. Több kérdés fogalmazódott meg bennem. Lehet-e az az oka, hogy sajnos nem tudtunk normális körülmények között nemi életet folytatni? Sajnos náluk nem mehettünk, mivel a származásom miatt nem fogadtak el a szülei, s nálunk folyton itthon volt valaki, s nem tudtunk úgy lenni, hogy felszabadultak legyünk, s vigyázni kellett, hogy nehogy bejöjjenek, mivela szobám ajtaján szinte csak ablakok voltak, s nem volt előtte semmi, hogy megakadályozza a belátást. Így gyakran muszáj volt sietni. Gyakran adódott olyan helyzet, amikor pár méterre voltak a szobám ajtajától sajnos, s elég frusztráló volt. Gondoltam arra az okra is, hogy a teste rabja voltam/vagyok, s amikor meztelenül láttam a fenekét, s simogattam, akkor "fel lettem turbózva". A kapcsolatunk vége fele, amikor történt egy nagyobb affér(nem a korai magömlés miatt) akkor nem érdekelt, ha más hallja, hogy együtt vagyunk, s akkor 25 percig is bírtam, ám 2. menet volt. Az első "menet" még mindig 5 perces 3-5 perces volt. 3 éve voltunk együtt, s nem akadtak nagyobb viták belőle, de érezhetően gond volt, ami azt hiszem természetes. Mivel tudnám ezeket korrigálni? Írták a cikkben, hogy optimistán kell hozzáállni a dolgokhoz, ellazulni etc etc. Tudna konkrétumokat mondani? Olyan "bajom" is van, hogy éjszaka magömlésem van, s egyúttal erekcióm. Én betudtam annak, hogy pisilnem kell, mivel pisilnem is kellett mindig, amikor felébredtem az erekcióra. S nem értettem, hogy miért "megyek el", amikor nem ingerlik a péniszem. Noha, sexuális álmaim voltak. Nagyon zavart, hogy "már ennyitől is elmegyek?" Mi lehet ennek az oka, s hogyan lehetne segíteni rajta? A másik kérdésem az lenne, hogy a 17 cm az kicsinek számít? Tudom, hogy bután fog hangzani a következő mondat, de hallottam, hogy ha valakinek hosszúak az ujjai és a láb mérete, annak a pénisze is nagyobb. Ex-Barátnőm új párjának 46-os lába van(nekem 41,5) és az ujjai is nagyobbak, mint az enyém. Rosszul érzem magam emiatt, mert az van bennem, hogy le fog nézni, ha esetleg ez a teória igaz. Tudom, hogy semmit sem ér, ha esetleg pejoratívan tekintene rám. Aztán ismerőseim mondták, hogy a gyakori önkielégítés segít abban, hogy később tudj elmenni. Sajnos én nem prefferálom az önkielégítést, mivel megalázónak érzem, hogy magamnak kell megoldani. Ez valóban segít, s "egészséges" az önkielégítés? Köszönöm válaszát előre is! Remélem segíteni fog, mert az új párkapcsolatomban a hiábimat szeretném kiküszöbölni.

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Dupla óvszer használata esetleg lidocain tartalmú kenőcs felvitele (kis adagban a makkra) segíthet, az Ön problémáján.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. április 01., 10:14; Megválaszolva: 2011. április 04., 14:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: