• Levél

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktorno!Szinte szegyelem elmondani a baratommal oralis szexet probaltunk ki! En is neki es o is nekem.Az ejszaka megebredtem es a szam belselyerol leszedtem egy vekony borreteget,marha az volt.Konnyen lejott ugymond le sirult ''valami''de nem fajt abszolut.Nem tudom erti e,hogy mi volt ez nekem de en is kivancsi lennek.Mennyire artalmas az oralis szex?Mennyire tanacsos?En ugy gondolom ,hogy tobbet nem csinalom:)

        Dr. Csuth Ágnes válasza a orális szex témában

        Kedves Kérdező! Egészséges felek között nem ártalmas az orális szex, ha mindkét fél akarja. Persze erőltetni nem kell, ha ön nem érezte jól magát. A kis darabka nem tudom, hogy mi lehetett,nem hiszem, hogy összefüggne az orális aktussal.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 27., 11:13; Megválaszolva: 2011. február 28., 15:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: