• Szexuális vágy hiánya

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Már több mint 4 éve járok a párommal, nem lakunk együtt, de hetente többször is találkozunk. Az utóbbi hónapokban viszont egyáltalán nem kívánom a szexet. Nem vele van baj, szexinek találom, de maga a szex egyáltalán nem hiányzik. Ha mégis szexelünk, akkor nehezen hangolódok rá, viszont el tudok menni. Az együttléteink száma: hetente 1 alkalom, de néha csak 2 hetente 1. 2 hónapja fejeztem be a sulit, azóta dolgozom, így fáradt is vagyok, gondolom ez is közrejátszik, de már régebb óta fennáll a probléma. Nem szedek semmilyen gyógyszert, aminek a mellékhatása lehet a fenti probléma. Csak fogamzásgátlót szedek, Belarát, de azt is évek óta. Nagyon szeretem a párom, és aggaszt, hogy mi lesz velünk. Ő csak a fáradtságnak tudja be a szex-hiányt, de félek, hogy más áll emögött. Előre is köszönöm a segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! A stressz, a fáradtság állhat a háttérben. Sajátítson el stresszkezelő technikákat, relaxáljon, vegyen relaxáló fürdőt, mozogjon sokkal többet, meglesz a hatása.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 26., 19:23; Megválaszolva: 2011. március 01., 09:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: