• Dugnék fiúval

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdv! 21 éves vagyok az az igazság több bajom is van reflux pajzsmirigy magas vérnyomás és ez korlátoz ,hogy fiuval dugjak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szex témában

        Kedves Kérdező! Az említett betegségeket kezelni, gondozni szükséges. Azonban a szexuális életet nem gondolom, hogy komolyan befolyásolnák, ha mégis, andrológiai szakrendelést keressen fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 30., 15:26; Megválaszolva: 2010. december 02., 11:11

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Indul Az év praxisa a Kárpát-medencében pályázat második szakasza!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó