• Lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szép Napot! A kérdésem elsősorban pszichikai sexualis jellegű lenne.Nem tudom tudnanak e tanacsot adni de nagyon jo lenne.Mert,ketsegek kozt vagyok. Kérdésem az lenne .mi váltja ki ,hogy egy egészséges 36 eves férfi ,férfi pornot néz ahol a férfiak egymasnak csinaljak szájjal?Én ezt nem értem.Véletlenul lattam meg a szamitogepén.Rogton elso gondolatom az volt ,hogy lehet ő bisex lenne?Ami azt illeti elegge laza viselkedese van.Nem tudom hova rakni a helyzetet,mibol tudhatom meg hogy ő milyen beállitottsagu? Elore is koszonom a valaszt!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a sexuális élet témában

        Tisztelt Kérdező! A legjobb választás, ha megkérdezi partnerét. Önmagából egy filmből nem lehet egyértelmű következtetést levonni. Forduljon bizalommal a partneréhez, hiszen bizalom nélkül a sexuális élet sem működik.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 10., 17:37; Megválaszolva: 2010. július 11., 19:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: