• Erekció

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt válaszadó szakorvos! A háziorvosom nem vette komolyan a kérdésemet,remélem ön komolyan veszi,sokan kinevetnek h miéért zavar ez engem.:( Az lenne a problámám h már több mint egy éve együttvagyok a barátnőmmel de akármikor megölel vagy puszit v csókot ad a péniszem egyszerre erekcióban van és ez engem is zavar és a bnőmet is. Mit lehetne ellene tenni?

        Dr. Boros Miklós válasza a erekció témában

        Tisztelt Kérdező! A probléma megoldásában a pszichés felkészítésnek van szerepe és nem a hagyományos orvoslásnak. A fokozott sexuális izgalom a barátnővel való érintkezéskor nem kóros. Mértéke lehet, hogy nagyobb a szokottnál, de ezt gyógyszeresen nem szabad befolyásolni. Relaxációs technikát sajátítson el, ez az élet más területén is hasznos lesz.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. június 23., 19:02; Megválaszolva: 2010. június 26., 17:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: