• Szex-baleset

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám lényege, hogy fájdalmat illetve csípő érzést érzek a vaginám bejáratánál közösülés közben. Szeptember elején egy seb keletkezett ott. El is mentem a nőgyógyászhoz, aki azt mondta, hogy ezen a területen igen lassan gyúgyulnak a sebek, de azóta eltelt jópár hónap és még mindig fájdalmas a közösülés. Korábban arra gondoltam, hogy nem tudom elereszteni magam, tartva az újabb sérüléstől, és ezért érzek fájdalmat. Önnek mi a véleménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvely fájdalom témában

        Kedves Kérdezőnk!

        Vizsgálat nélkül általánosságokat tudok csak mondani. Sérülés a kezdő szexelőknél lehet, vagy akik nem fektetnek kellő hangsúlyt és időt az elégséges előjátékra, amikor is nem csak a hüvely és a pénisz nedvessége, sikossága fokozódik, hanem a hüvely is rugalmassabbá válik.Tehát egy 3/4 órás kellemes előjáték csodákra képes-nöknél az orgazmushoz szükséges reflexkör kialakulását is segiti. A gyógyulást lehet segiteni gyógyszerekkel, valamint lehet, hogy közben gombás vagy bakterialis gyulladás neheziti a gyógyulást, s tartja fenn a panaszait.


         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2008-05-26 21:19:52; Megválaszolva: 2011. július 29., 09:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó