• Szeretem, de mégsem kívánom a párom - Miért?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Több mint 2 éve vagyunk együtt a párommal. Tökéletes vele a szex, de sajnos mostanában nem kívánom. Kedvesem azt hiszi, hogy vele van a baj, de ez nem így van. Mi lehet az oka, hogy nem kívánom?

        WEBBeteg szakértő válasza a szex, szexmentes kapcsolat, párkapcsolat témában

        Azt kellene tudni, hogy a szexet nem kívánja, vagy a párját? Nincs kedve hozzáérni, vagy meztelenül látni, vagy hozzábújni? Vagy az aktustól idegenkedik? Nem mindegy, hogy melyikről van szó. Mert végül is, ha más egyebet szívesen csinálnak együtt, akkor nincs abban semmi gond, ha néha ritkul a szexuális együttlét.

        Ha szeretik egymást, és jó hangulatban vannak együtt, járnak ide-oda,főznek finomakat, megisznak 1-1 pohár bort, közben beszélgetnek, vagy csak úgy, aktus nélkül simogatják egymást, vagy ön a társát, hogy neki jó legyen, akkor egy idő után, ha tényleg szeretik egymást, rendeződni fog a szex is.

        Őszintén nézzen szembe saját valós érzelmeivel,mert egy párkapcsolatban ez a legfontosabb.
        A szexet nem érdemes erőltetni, ha nem megy, annak csaknem mindig érzelmi gyökerei vannak.
        Azért megkérdezem, nem szed-e esetleg olyan gyógyszert, (pl. antidepresszáns) amelynek esetleg mellékhatása lehet a szexuális vágy csökkenése.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2009-07-20 14:17:36; Megválaszolva: 2009. július 20., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        A párommal szeretkeztünk aminek a nagyobb része orális együttlét volt. Az aktus után észrevette hogy mintha megrepedt volna a makkja. A kérdésem.. ebből nekem származhat bármiféle bajom? (Vérzést nem vettem észre rajta) Válaszukat előre is...
        Tisztelt Doktor Úr! Párommal 3 hónapja élünk nemi életet és a mai napig fáj neki a közösülés, ha nem is fáj, akkor viszont kellemetlen. (Mindez mellett azért élvezni is tudja, csak kettős érzése van) Ő arra hivatkozik, hogy túl nagy a...
        Körülbelül pár éve (4) érzekeltem ezt a tünetet az első kiáncsiskodásomkor,kisajakam érintése szúrú érzést okoz amely megnehezíti a tisztálkodást és szexuális életet.Folyásom minimális semmilyen gombára utaló fertőzést nem...
        jó napot! Most kéne először nőgyógyászhoz mennem, és anyukám is szeretne jönni, de nem tudja hogy egyszer már éltem nemi életet. Ha a doktor ùrnak megmondom, hogy nem szeretném, hogy édesanyam megtudja, általaban köztünk marad?
        Tisztelt Doktor Úr! Eljutottam odáig, hogy meg kell hogy kérdezzek valakit, mert úgy érzem gondjaim vannak. Több részre bontanám az információkat és remélem tud nekem segíteni. -Először is volt egy 5,5 éves kapcsolatom, amiben tökéletes...
        Tisztelt Doktor Úr !Kilenc napja műtöttek és naponta Fraxiparine injekciót kell esténként beadni magamnak.A kérdésem az lenne,hogy bevehetek-e negyedszem silderec potencia növelőt? Köszönöm válaszát!
        Kedves Doktornő! Meleg férfiként élem az életem, sokat olvastam HIV témában. Tudom hogy veszélyeztetett vagyok, ezért olvasok a megelőzés témakörben sokat, és így találtam a PreP-re. Külföldről tudok is rendelni nem vészes áron, egy...
        16 éves vagyok. Baratommal harom reteg ruhan keresztul csinaltuk. Nem nedvesedett at az o nadragja. Lehetek e terhes? Nagyon felek, erzek vmi luktetest a koldokomnel es kemeny a hasam ez mire utalhat? Menstruaciom rendesen megjott.
        Baratnőmmel tegnap szexeltunk es mikor el élveztem és ki vettem az óvszert a vaginajából akkor olyan érzés volt mint ha spermás lett volna az óvszer,ez lehetseges?Es még tegnap előtt óvszer nélkúl csináltuk kb 3percig nem élvesztem el attol...
        Már egy éve boldog párkapcsolatban élek, de nem régen észre vettem hogy a barátom más mikor előre megbeszélt aktus van és más mikor hirtelen ötlettől vezérelve csináljuk. Utána olvastam egy kicsit a dolognak...mikor megbeszélt volt akkor...

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        A Normaflore Extra teljessé teszi a bakteriális vagy vírusos fertőzés okozta akut hasmenés kezelését!
        A hajhullás kellemetlen, akár lelkileg is megterhelő lehet. Van megoldás!
        Tudjon meg többet a gyulladásos bélbetegségről! Hasznos információk az IBD-ről.
      • Hirdetések
      • Infografika és videó