• Mell növekedés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Az lenne hogy a nő melle nőhet a gyakori sextől? És hogy az miért van hogy sex után és közben nagyobbnak érezhető a nő melle ? És ha nőa akkor csak sex közben érezhető vagy maradandó is maradthat ez a növekedés ? előre is köszönöm a választ

        WEBBeteg szakértő válasza a mell, szex témában

        Kedves Kérdező!

        Azért nagyobb a mell, mert szex közben egy csomó hormon szabadul fel, amelyek következtében a mellben levő mirigyek és az azt körülvevő izmok is megfeszülnek, amitől egy picit feszesebb lehet a mell. A bőrben levő kicsi izmok is ilyenkor megfeszülnek és ezek is növelik a feszességet. Tehát ez teljesen normális dolog.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-06-02 11:36:56; Megválaszolva: 2011. október 04., 11:32

      • Kérdések és válaszok a témakörben: