• Lehet-e.....?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! Azt szeretném kérdezni hogya férjem impotens hát ugy ahogy együtt vagyunk de nem tudok kielégülni pedig vibrátort is használok és mégsem érzem azt hogy kielégittet ugyan ugy kivánom hiába voltunk együtt ha minden nap együtt vagyunk akkor sincs semmi hatása nem tom mütötek tüdővel hogy ez befolyásolna?

        WEBBeteg szakértő válasza a impotancia, szex témában

        Kedves Hölgyem!

        Szerintem forduljanak andrológushoz, ha eddig az impotencia oka nem tisztázott. Emellett menjen el egy szexuálpszichológushoz, mert nem biztos, hogy szervi oka van a problémájának, lehet, hogy a párjával való meghitt együttlét hiányzik Önnek ennyire.

         

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes


        WEBBeteg Szakértő
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-15 11:56:10; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 12:55

      • Kérdések és válaszok a témakörben: