• Mi lehet a baj? Szexuális gondok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó estét Doktornő/Úr! Vagy jó reggelt...vagy napot...

        A házaséletünkben felmerült egy probléma. Érzelmileg minden a helyén van, csak szexuális életünk...hát nem a legfényesebb...enyhén kifejezve. Feleségem idegenkedik a szextől. a gyermekünk megszületése után még jobban felerősödött ez a folyamat. Néha minden jó, aztán hosszú ideig még az is rossz neki, ha pl. megsimogatom. Mi ilyenkor a teendő? 

        Válaszát előre is köszönöm. 

        Pom-Pom

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves levélíró!


        A szexuális gond jelentkezése csaknem mindíg azt jelzi, eljött a beszélgetések idje. Különösen a jelentős életfordulatok idején. Ilyen a gyerek születése is.
        Minden átalakul. Nem csak a test, a lélek is.
        Gondolom, a kapcsolatuk is, hiszen mostmár nem csak kettesben vannak.
        Ölelje át, csak úgy, és kérdezze meg tőle, hogy van,mit szeretne másként,vannak-e félelmei,szorongásai, vágyai...természetesen,nem csak a szexre, hanem az egysüttes életükre vonatkozóan.Maga is elmondhatja, amit szeretne...
        Ha erről tudnak őszintén beszélgetni, az intim együttlétben is meglátja az eredményét.
        Sok sikert!
         

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-05-14 08:58:06; Megválaszolva: 2011. szeptember 30., 10:50

      • Kérdések és válaszok a témakörben: