• Tanácstalan vagyok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr/nő!az lenne a kérdésem hogy nekem volt hpv virusom 3 éve meg is műtőttek azota minden eredményem jó lett. a párommal kipróbálnánk az animal szexet de félek hogy valamilyen betegséget kaphatok el. Önnek mi a véleménye?

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Kérdező!

        Az állatokkal történő szexuális kapcsolat során bizony nagyon sok betegséget el lehet kapni, ezen kívül a törvény tiltja is, mert állatkínzásnak minősül.

        Üdvözlettel: Dr. Farkas Ágnes



        Kérdés: 2009-04-16 13:37:13; Megválaszolva: 2011. szeptember 26., 14:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: