• Mikor perverz valaki?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt szakerto!szeretnem megtudni mit jelent a perverzitas.ferjem is,en is 34 evesek vagyunk,3 gyermekunk van.szeualis eletunk mondhatni romokban hever,ezenkivul minden rendben van a hazassagunkkal,szeretjuk egymast,nincs mas nezetelteresunk.elmondasa szerint keves es nem megfelelo a szex amit en nyujtok szamara.heti ket alkalom kb.a hazaselet.en a normal szex hive vagyok:finom,gyenged,becezgeto kezek,erzelem,kedvesseg, az izles hatarain belul,harmadik szemely bevonasa nelkul es fajdalommentesen.ferjem velem ellentetben(amibol a veszekedesek szarmaznak)olyan szexualis eletre vagyik amit en keptelen vagyok elfogadni es vegrehajtani es sajnos akad olyan alkalom,hogy agressziv magatartasaig,fenyegetesig fajul a dolog,ha nem ugy szexelek ahogy o szeretne.amiket ker szamomra undorito pl.vizeljek a szajaba,o pisil a fenekembe,a vaginamba,szekeljek a kezebe.e melle eros durva kezek tarsulnak,mellbimbo csavargatas pockoles,lenyegeben szamomra kellemetlenul ,oromerzet nelkul,neha fajdalmasan telik a nemi elet.ez nem allando ,hetekig gyenged aztan atfordul minden.a baratnomet is vagy meg egy holgyet szeretne bevonni kozenk,nekem ez is abszurd .ez a viselkedes minek tudhato be,vagy en vagyok tuzottan maradi es engednem kellene.azt mondja elkoltozik es megcsal,van aki szetteszi a labat.nem tudom elfogadtatni vele,hogy en igy nem kivanom a szexet,hisz semmi oromom nincs benne.tanacsat kernem mi a teendo ilyen helyzetben nekem kell megvaltoznom,vagy az o elvarasai tulzottak velem szemben.hosszu tavon ez igy nem mukodik . o erzi magat sertve amiert en nem teszem meg amiket ker ,hogy en nem foglalkozom vele.en soha nem bantottam megcsak szavakkal sem.varom tanacsit ,velemenyet.mi ez es mi a megoldas? koszonom VALI

        WEBBeteg szakértő válasza a perverzió témában

        Kedves Vali!

        Igen, ez a perverzók közé tartozik.
        A szexben semmi sem tilos, amit mind a két fél élvez, de amit az egyik fél a másik ellenében tesz, az tilos, sőt edott esetben szexuális erőszaknak számít, és mint ilyen, büntethető.
        Ne hagyja ezt, határolódjon el tőle, a férje betegesen akar magára eröltetni olyat, ami a perverziók (betegségek) közé tartozik.
        Igen, menjen pszichiáterhez ő, vagy keressen magának olyan partnert, aki ezt élvezi és önként csinálja.
        Ön pedig mentse a lelki és testi egészségét tőle, amíg teheti. Minél előbb.
        Hiszen az erőszakos perverzek számára az a legnagyobb öröm, ha a másiknak fáj, ha a másikat megalázzák.Az, hogy ebben mi a határ, az nem kiszámítható.

        Üdvözlettel: Kazimir Ágnes, pszichoterapeuta


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-24 14:48:20; Megválaszolva: 2011. szeptember 19., 10:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: