• Orgazmushiány

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő!

        20 éves vagyok és még soha nem volt orgazmusom. Se hüvelyi se csikói eredetű. Van egy komoly barátom, 3 éve vagyunk együtt, kb. másfél éve feküdtünk le egymással először. A bizalom megvan és az előjáték is csak nagyon ritkán rövid. A szexet élvezem, de úgy érzem, hogy egy bizonyos ponton nem tudok átjutni.

        Kérdésem az lenne, hogy hogyan lehetne ezen segíteni? Érdemes lenne-e erről a saját nőgyógyászommal is beszélni?

        Válaszát előre is köszönöm!

        mimi

        WEBBeteg szakértő válasza a orgazmushiány témában

        Kedves Mimi!

        És önkielégítés útján sem volt orgazmusa? Ezt kellene megpróbálnia, mivel akkor meg lehet tudni, mi az ami a maga szívéhez vezető út (orgazmusához, de a lányoknál ez sokkal inkább lelki eredetű). amennyiben nem jut el sohasem a csúcsra én mindenképpen sürgősen szexuál pszichológust javaslok, mivel lehet, hogy valami gát van magában ami megakadályozza a szex élvezését. adok egy telefont.
        dr. Kiss Ernő: 06-20-362-09-51.

        Üdvözlettel: Dr. Zsirai László



        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-03-18 10:24:11; Megválaszolva: 2011. szeptember 15., 10:43

      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr! Azzal a kérdéssel fordulok Önhöz, hogy ezen a nyáron két hétre, olyan országba utazom, ahol 7 órás eltolódás van a miénkhez képest. Így a most délután 5 órakor bevett fogamzásgátlómat, ott minden nap éjfélkor...
        Tisztelt Doktor úr/nő 24 éves fiú vagyok és a barátnőm kielégített a kezével. Úgy naggyából 20 perc múlva pedig szeretkeztem vele, a hímvessző addig csak az alsónadrágomhoz ért hozzá, nem töröltem meg. Az lenne a kérdés, lehet-e...
        Kedves Doktornő! A munkám évek óta elég stresszes, így az elmúlt évek időszakában egyáltalán nem volt párkapcsolatom. Viszont most az új párkapcsolatomban jól megvagyunk a kedvesemmel, de van amikor nem úgy tudok teljesíteni , szó szerint...
        A párommal szeretkeztünk aminek a nagyobb része orális együttlét volt. Az aktus után észrevette hogy mintha megrepedt volna a makkja. A kérdésem.. ebből nekem származhat bármiféle bajom? (Vérzést nem vettem észre rajta) Válaszukat előre is...
        Tisztelt Doktor Úr! Párommal 3 hónapja élünk nemi életet és a mai napig fáj neki a közösülés, ha nem is fáj, akkor viszont kellemetlen. (Mindez mellett azért élvezni is tudja, csak kettős érzése van) Ő arra hivatkozik, hogy túl nagy a...