• Mi lehet a baj? Nem kívánom a sexet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszelt Dotor Úr/Nő!Van egy párom már több,mint 2 éve vagyunk együtt.Tökéletes vele a sex,de sajnos mostanában nem kívánom a sexet!A párom azt hiszi,hogy vele van a baj,de ez nem így van hanem velem!!Mi lehet az oka,hogy nem kívánom??Kérem segítsen!!!!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a libidó csökkenés témában

        Kedves Kérdező!

        Azt kellene tudni, hogy a szexet nem kívánja, vagy a párját?
        Nincs kedve hozzáérni, vagy meztelenül látni, vagy hozzábújni? Vagy az aktustól idegenkedik?
        Nem mindegy, hogy melyikről van szó.
        Mert végülis, ha más egyebet szívesen csinálnak együtt, akkor nincs abban semmi gond, ha néha ritkul a szexuális együttlét.
        Ha szeretik egymást, és jó hangulatban vannak együtt, járnak ide-oda,főznek finomakat, megisznak 1-1 pohár bort, közben beszélgetnek, vagy csak úgy, aktus nélkül simogatják egymást, vagy ön a társát, hogy neki jó legyen, akkor egy idő után, ha tényleg szeretik egymást, rendeződni fog a szex is.
        Őszintén nézzen szembe saját valós érzelmeivel,mert egy párkapcsolatban ez a legfontosabb.
        A szexet nem érdemes eröltetni,ha nem megy, annak csaknem mindíg érzelmi gyökerei vannak.
        Azért megkérdezem, nem szed-e esetleg olyan gyógyszert,(pl. antidepresszáns) amelynek esetleg mellékhatása lehet a szexuális vágy csökkenése.


        Üdvözlettel:

         

         Kazimir Ágnes

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 18:34:50; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: