• Orgazmus

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztel Doktor!

        Azt szeretném kérdezni,hogy a férjem 56 éves én 30.A szexuális életünk nekem nem megfelelő mert a páromnak 2-3 perc alatt orgazmusa van.A kérdésem az lenne hogy ez normális?Volt már urológusnál,ő azt mondta neki minden rendben.Kapott viagrát is ,de a helyzet nem változott.A párom azt mondja ,hogy ez korral jár.De szerintem ez akkor is abszurd mert én többre vágyom.valami oka csak van.?Vagy ez tényleg a korral jár?Válaszát előre köszönöm.

        Üdvözlettel

        WEBBeteg szakértő válasza a korai magömlés témában

        Tisztelt Olvasónk!

        Lehet, hogy a válaszomnak nem fog örülni.  A párja tünete, a korai magömlés lelki eredetű és az okot az Ön leírásából gyanítom.  Amíg párja  azon szorong, hogy Önt kellően ki tudja-e elégíteni,  addig a tünet valószínűleg fenn fog állni. Ezt a szorongást  leginkább Ön enyhítheti azzal, hogy megértően  és szeretettel elfogadja azt amit ő adni tud. Vagyis Őt elfogadja úgy ahogy van.


        Üdvözlettel:

         Dr. Kocsis István


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-25 09:46:26; Megválaszolva: 2011. szeptember 08., 06:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
      • Hirdetések
      • Infografika és videó