• Tanácstalanság

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr!

        Lassan 1 éve vagyunk együtt a barátommal, és még nem szexeltünk. Az elejében az én ellenállásom miatt, de ez az idővel elmúlt, megbíztam benne..Kb. 4 hónap múlva került sor az első orális szexre, és azóta csak ez van. Bár próbálkozás volt, hogy szexelni fogunk, de merevedése híján, a behatolás előtt, elmaradt. Azóta csak orális szexen élek, de ez is csak akkor van, ha én kezdeményezem. Ő azt mondja, fél a kudarctól a szexben. Sőt, ha a szexet megvonnák tőle évekre, akkor sem esne kétségbe. Én már nem tudom, mit csináljak, komolyan!

        Vonzó, fiatal, 28 éves, egészséges nő vagyok, aki arra vágyik ,hogy a férfi akit szeret, ( és aki elvileg szeret engem), a magáévá tegye, minél sűrűbben. Tudván, hogy őt szeretem, keressem máshol a kielégülést? A szexet?

        Vagy állítsam választás elé, hogy vagy lesz szex, vagy fejezzük be? Mert ezzel azért azt kockáztatja, hogy elveszít. Már beszéltem erről vele, azt mondta, hogy neki így jó, elég neki az orális szex, mert ott nincs félelemérzete a kudarctól. Csak a simogatás van, meg a puszi. Ez nekem kevés. Nem tudom meddig bírom még így. Mostanában az orális szex is elmarad, mert ő fáradt, álmos.

        Mit csináljak? Teljesen tanácstalan vagyok!

        Már arra jutottam, hogy hagyom, hogy ő simogasson, de én nem fogok hozzáérni. Hátha esetleg ő is átérzi azt, hogy ha akar valamit, és nem kapja meg, az milyen érzés.

        De  így nem lehet legyőzni a kudarctól való félelmét, ha el sem jututnk az ágyig?

        Válaszát előre is köszönöm!

        Remélem sikerült megértetnem a problémámat Önnel!

        További szép napot

        Böbe

         

         

        WEBBeteg szakértő válasza a szexualitás témában

        Kedves Böbe!

         
        Valószínüleg érdemes lenne a barátjának felkeresnie pszichoterapeutát.
        A pszichoszexuális fejlődésben valószínüleg segítségre van szüksége, önnel semmi baj nincs.
        A kapcsolatuk múlhat rajta.


        Üdvözlettel:

         

         Kazimir Ágnes

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szakértő

        Kérdés: 2009-02-01 15:19:26; Megválaszolva: 2011. augusztus 29., 08:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: